car
icons menu icons lang
fb

TRAVEL AGENTS TO PRAGUE AIRPORT

Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
WHATSAPP
VIBER
info@transport-in-prague.com
Free transfers
here!
transport airport prague taxi taxi na letiště
transport airport prague taxi taxi na letiště

Transport in Prague!

No waiting fees

No payment per kilometer

No starting rates

We provide reliable and comfortable taxi transfer from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně) and for other destinations, according your specified requirements.

You don’t have to think how far your hotel or favorite city is, or how to get from the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně). With us you pay only fort the taxi car (minibus) with an experienced driver.

You don’t have to worry about finding your own car in order and undamaged after the Prague Airport arrival. Plus, you won’t waste your time looking for affordable parking lot. You don’t have to think about getting to the airport with overcrowded public transport. With our cheapest taxi you’ll avoid the uncomfortable travel with transfers and route planning.

smcar

Individual transfers Taxi

1 to 4 person transportation from anywhere to any place within the city of Prague.

28 €(680 CZK)

for a car taxi with the driver

smcar

Group transfers taxi

Transportation of 5-8 persons from anywhere to anywhere within the capital city of Prague.

37€ (890 CZK)

for a taxi car (minibus) with a driver

How much is the cheapest taxi from (to) the Prague Airport?

For the transportation from OR to the Prague Airport we charge only 480 CZK (18 EUR respectively) regardless of whether the car will drive one or four persons. Indicative prices for the cheapest prices from the airport to the selected locations can be found on our website. The same price applies when traveling back to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně).

We offer reasonable prices of our cheap transportation also for travels outside the Prague. If you need to know the exact price for the transportation, please email us: info@transport-in-prague.com

Taxi from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)

Awaiting a journey to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)? Do you need a transport from the Prague Airport back home? Travel comfortably, safely and at a reasonable price – just order the cheapest taxi in Prague online or call (+420) 728 199 816. We provide the transportation from and to the Prague Airport nonstop 24-7.

1 - 4 680CZK (28€) / 5 - 8 890CZK (37€)
Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
info@transport-in-prague.com

Reisagenten Prague Airport

luchthaven van Praag heeft met reisbureaus hebben expertise Dat hij uitgaand toerisme en inkomend toerisme. Veel reisbureaus zijn het maken van een reservering en kaartverkoop online. Boek uw ticket via de telefoon of online And Then vydzvednete een ticket op de luchthaven. . Eén van deze reisbureaus met America Tours

Contact
Contactgegevens:
Contacten
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E-mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website

Conferentiezalen AIRPORT

Op de luchthaven in Praag, diverse conferentiezalen. Op de luchthaven in Praag ook zijn vergader- en conferentiezalen. Vergaderzalen Airport Congress Hall op de luchthaven voor maximaal 300 personen voor conferenties, zakelijke bijeenkomsten of seminars. Mogelijkheid tot het congres tellers met VIP VIP parkeerplaats te huren in de voorkant van de luchthaven. Accommodatie in Terminal 2 of in de nabijheid van de luchthaven. VIP-zaal voor diensten propositie is gelegen tussen Terminal 1 en Terminal 2. De zakelijke hal van de luchthaven ligt in Terminal 1 van de luchthaven transitzone. Bedrijfs zaal op de luchthaven van Praag, kunnen passagiers voor vertrek of Tijdens het transport van te nemen. De luchthaven lounges onder andere computer-terminals en snacks, onbeperkt aanbod van drankjes. VIP first-class passagiers en opdrachtgevers gebruiken Diners Club International airport lounge in Terminal 1 gratis. Bedrijfshal bij Terminal 2. Airport transit hal op de tweede terminal is gelegen in de transitzone op de tweede verdieping. De transitzone is zeer aangenaam en rustige omgeving, er zijn computer terminals. VIP passagiers en leden van de Diners Club International hebben een airport lounge in Terminal 2 gratis. Voor meer informatie en reserveringen op tel + 420 220 116 381, contact e-mail lucie.baldrianova@prg.aero.
Contact
Contactgegevens:
Contacten
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E -mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website

VIP lounges in Praag

VIP lounges op de luchthaven van Praag bieden niet alleen VIP voorrang bij het inchecken op de luchthaven van Praag, maar myös conferentieruimte met een luxe interieur. VIP check-in op de luchthaven van Praag is gelegen in Terminal 1. De reders van loyalty cards uitgegeven door luchtvaartmaatschappijen die houder zijn van het bedrijfsleven tickets en andere VIP-gasten genieten van de luxe VIP lounges op de luchthavens. VIP lounges op de luchthaven van Praag is rustig, weg van de belangrijkste terminal. Bij VIP lounges hebben gratis drankjes tv en internet.
Contact
Contactgegevens:
Contacten
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E-mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website

Terminal 1
VIP-service Club CONTINENTAL Terminal 1
-MasterCard Lounge in Terminal 1, achter de paspoortcontrole
Terminal 2
-Raiffeisenbank Lounge in Terminal 2 vóór de paspoortcontrole
-Erste Premier Lounge op Terminal 2 na security check

VIP service Club CONTINENTAL Prague Airport

Contact Contact
Telefoon 420 220 114, e-mail vip.service@prg.aero
De VIP Lounge op de luchthaven van Praag biedt direct een controle zonder zorgen in een luxe VIP-lounge, zonder te wachten op de luchthaven van bureaus voor de aankomst of vertrek van uw vliegtuig. U hoeft geen zorgen te maken over iets, alles wordt voor je geregeld de luchthaven van Praag werknemers. De VIP service Club CONTINENTAL terminal leidt een aparte oprit. Op de VIP-terminal voor VIP passagiers met parkeerplaats voor vier dagen gratis. Parkeren is also en VIP-behandeling bij vertrek en aankomst, VIP-limousine service met chauffeur, VIP passagiers check-in, passagiers en bagage, comfort in een luxueuze omgeving en VIP Luxury Lounge met all-inclusive eten en de service, VIP-service Thaise menu, pick auto naar het vliegtuig alsmede vervoer met de auto van het vliegtuig, een onafhankelijke boarding, bij aankomst, de passagier vervoer Direct vanuit het vliegtuig naar de VIP Club CONTINENTAL, bij aankomst transport en bagage van het vliegtuig naar de VIP Club CONTINENTAL

Contact
Contactgegevens:
Contacten
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E-mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website

Raiffeisenbank VIP Lounge

Contact Kontakt:
Telefoon: 420 220 115 908 e-mail: reiffeisenbanklounge@prg.aero
Airport VIP Lounge Citigold lounge u en uw passagiers zo aangenaam reizen van de luchthaven van Praag of de luchthaven van Praag. VIP Lounge biedt een gezellige en comfortabele privacy in de luchthaven van Praag. Je bent voor vertrek of aankomst ongestoord te ontspannen en te profiteren van al-inclusive drankjes. Citigold VIP Lounge ligt op de luchthaven van Praag Terminal 2 op de eerste verdieping in de openbare ruimtes Aankomsthal. Citigold VIP-lounge kan worden gebruikt door alle passagiers op de luchthaven van Praag, en de WHO een ticket en de receptie Citigold aankoop van een ticket hebben gekocht. VIP Lounge Citigold is alleen bedoeld voor degenen reizigers binnen de Schengen-landen. Openingstijden Citigold Prague Airport: 17:30-10:00. VIP-service in de VIP Citigold Lounge biedt comfort en all-inclusive. De prijs is 850, - per persoon. De prijs is geldig voor één persoon gedurende twee uur. Prijs voor kinderen: gratis. Kinderen moeten worden begeleid door ten minste één passagier of volwassenen.

Mastercard Lounge VIP Lounge

Contact Kontakt:
Telefoon: 420 220 114 853 e-mail: mastercardlounge@prg.aero~~V
Mastercard Lounge VIP Lounge op de luchthaven van Praag Ruzyne is een ware oase in de luchthaven omgeving. De lounge Mastercard Lounge is klaar voor u snack, kunt u tv en internet te kijken. De lounge is verdeeld in twee zones. Zone 1, heb je niet veel tijd voor het vertrek en wil gewoon om te vernieuwen. Zone 2, als je wacht op uw vlucht langer en willen ontspannen voor de vlucht. Mastercard Lounge Lounge in Terminal 1 enige voedingswaarde passagiers die reizen buiten het Schengengebied. Lounge voor de passagiers op de luchthaven Ruzyne Praag is dagelijks geopend 5:30-11:30. Diensten Mastercard Lounge is niet bedoeld voor alle passagiers op de luchthaven van Praag, maar alleen voor degenen die kregen een cadeaubon Mastercard Lounge Voucher voor premium kaarthouders Mastercard (contact op met uw bankier) voor passagiers die reizen Business Class op Czech Airlines partner van Czech Airlines en lid van SkyTeam, de eigenaar van OK Plus platinum card houders OK Plus gold card, de kaart SkyTeam Elite Plus-passagiers bezitten OK Plus Silver card, Priority Pass, top programma van de Diners Club-kaart van T-Mobile, Airport kaart van de Engel. Naar de ingang van het MasterCard-lounge op de luchthaven van Praag kontektujte luchtvaartmaatschappij te controleren. Service Lounge MasterCard lounge op de luchthaven van Praag is voorzien van personal computers, internet aansluiting, stopcontacten voor persoonlijke laptops, printers en faxen. Apparatuur MasterCard Lounge op de luchthaven van Praag is also douche voor persoonlijke hygiëne.
Als je VIP-diensten voor u in het luchthaventerrein in Praag Ruzyne VIP lounge klaar Master Elite Lounge vereisen. MasterCard Lounge is een lounge met VIP-diensten, dat voorziet in de persoonlijke levenssfeer. De prijs in de luchthaven VIP-lounge is inclusief snacks en frisdranken. Vanuit de VIP-lounge van het MasterCard Elite Lounge biedt uitzicht op het vliegveld luchthaven van Praag Ruzyne. De prijzen in de MasterCard Lounge VIP Lounge: enkele prijs te MasterCard VIP Lounge 720, - CZK / persoon. Rent MasterCard VIP Lounge 3500, -EUR / persoon en 1000 - CZK is voor elke extra persoon. De vermelde prijs is inclusief twee uur MasterCard VIP Lounge. Kinderen hebben toegang tot de VIP gratis, maar alleen onder begeleiding van een volwassene. Prijs is inclusief een drankje in de VIP Lounge MasterCard.
Contact met contactpersonen contact contacten:
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E-mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website


ERSTE PREMIER LOUNGE

Telefoon: 420 220 144 591 e-mail: erstepremierlounge@prg.aero
In de VIP lounge Erste Premier Lounge voor de passagiers zijn mensen bereid zijn warme en koude maaltijden. Voor personen die gebruik maken van de Erste Premier VIP Lounge biedt warme en koude dranken en een internetaansluiting. Erste Premier VIP Lounge is verdeeld in twee zones. VIP Zone 1 koffie voor passagiers die snel willen opfrissen voor de vlucht. 2 VIP-gedeelte voor degenen die passagiers wachten jaar langer. Erste Premier VIP Lounge wordt gebruikt door mensen die reizen naar Schengen-landen. VIP Lounge is gelegen op de tweede terminal dagelijks geopend 5:00-10:00. VIP-diensten Erste Premier Lounge zal degenen die een geldig ticket gebruiken en de aanschaf van een enkele vermelding op de receptie voucher Erste Premier credit card Erste Premier CSKA Bank Premier Business Class passagiers van Czech Airlines, partners, Czech Airlines, leden van SkyTeam, de eigenaren van creditcards ok Plus, SkyTeam Elite Plus, een gouden creditcard ok Plus, credit cards SkyTeam Elite Plus, een zilveren credit card ok Plus, Priority Pass card betaling, Top programma creditcard Diners Club credit card T-mobile en de luchthaven Angel card betaling. Als passagiers moeten toegang controleren in Erste Premier Lounge contact op met uw luchtvaartmaatschappij. Je moet omgaan met hun zakelijke aangelegenheden of zaken, heb je personal computers met Internet uitlaatklep voor persoonlijke laptops, printer en fax. Een deel van de lounge Erste Premier Lounge voor passagiers douche voor persoonlijke hygiëne.
VIP Premier Private Lounge: als je wilt een uitzonderlijke service, of gebruik maken van een aparte prive VIP Premier Lounge. Prijs is inclusief hapjes en drankjes. Prijs 720, -EUR / persoon. Prijzen huur Lounge VIP Premier Private Lounge 3500, - per persoon. De prijs is voor elke extra persoon in 1000, -EUR / persoon. Prijs is geldig voor twee uur. Kinderen gratis onder begeleiding van een volwassene. Prijs is inclusief een drankje in de VIP Premier Private Lounge.
Contact met contactpersonen contact contacten:
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E-mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website

TERMINAL 3 LOUNGE

Contact: orders, Reserveringen 24 uur van tevoren
E-mail vip.service@prg.aero
Bij het reizen per vliegtuig privacy, kunt u de VIP Lounge gebruiken in Praag Airport Terminal 3. De lounge in Terminal 3 kan worden gebruikt door passagiers die reizen via een reisorganisatie die Biedt travel management. In de VIP-lounge kunnen wij zorgen voor voedsel, prijs, offerte of stuur je een e-mail. Prijzen: Prijs voor 10 personen is 5500, - CZK. VIP Lounge in Praag Airport Terminal 3 is bedoeld om de groepen van 10 of meer personen te huren. Als je een VIP-lounge smaller.These groepsprijs huren is hetzelfde als de prijs voor 10 personen. De bovenstaande prijzen zijn zelfs nog meer toegevoegde waarde voor haar hulp. Prijs voor 1 persoon 1500/1 persoon. Contact contacten contact contacten:
Prague Airport SpA, K Luchthavens 6, Praag 6, Tsjechische Republiek
Telefoon 420 220 111 888
E-mail: info@prg.aero
Web: Prague Airport Website