car
icons menu icons lang
fb

TRANSPORT IN PRAGA - TAXI DE LA / la aeroport

ZAREZERVUJTE SI TRANSFER
transport airport prague taxi taxi na letištětransport airport prague taxi taxi na letištětransport airport prague taxi taxi na letiště

Transport in Prague!

Žádné poplatky za čekání

Žádné platby za kilometry

Žádné nástupní sazby

Zajišťujeme spolehlivý a komfortní taxi transfer z letiště a na letiště a po dalších destinacích, podle Vámi stanovených požadavků.

Nemusíte přemýšlet jak daleko je Váš hotel, Vaše oblíbené město, nebo jak se dostanete z letiště. U nás platíte pouze za vůz taxi s řidičem.

Nemusíte se obávat, zda najdete po příletu na letiště své auto v pořádku a nepoškozené. Navíc nebudete ztrácet čas hledáním cenově dostupného parkoviště.Nemusíte přemýšlet, jak se přelidněnou MHD dostat na letiště. V taxi se vyhnete nepohodlnému cestování, přestupům i plánování trasy.

Kolik stojí nejlevnější taxi z (na) letiště?

Za odvoz na letiště a odvoz z letiště účtujeme pouze 680 Kč nebo 28 EUR bez ohledu na to, zda ve voze bude cestovat jedna nebo čtyři osoby. Orientační ceny za taxi z letiště do vybraných Lokalit najdete na našich webových stránkách. Stejné částky platí i při cestě na letiště.

Výhodné ceny nabízíme také při cestách mimo Prahu. Pokud chcete znát přesnou částku za dopravu, pište na email: info@transport-in-prague.com

Taxi na letiště a z letiště Václava Havla Praha

Čeká vás cesta na letiště Václava Havla? Potřebujete dopravu z letiště zpátky domů? Cestujte pohodlně, bezpečně a za výhodné ceny – stačí zavolat na +728 199 816 a objednat si nejlevnější taxi v Praze. Dopravu z i na letiště zajišťujeme non-stop 24 hodin denně.

1 - 4 680CZK (28€) / 5 - 8 890CZK (37€)
Volejte 24/7
(+420) 728 199 816
info@transport-in-prague.com

Taxi la aeroport, stațiile de cale ferată, un oraș - să te duc oriunde vrei!
Va oferim transport de taxi de la aeroportul Praga Vaclav Havel (Ruzyne), la un preț imbatabil. La Praga, aeroportul Vaclav Havel (Ruzyne) vă va duce în siguranță și la timp. Dupa ce taxiul suplimentar la terminalul selectat la aeroportul din Praga ne va ajuta să vă descărca bagajele și ne dorim o călătorie fericită. taxiul ieftin vă va duce în ambele direcții, atât din Praga și Praga aeroportul Vaclav Havel (Ruzyne). Cu noi aveti garantia negocierii corecte, corectitudine și de transport mai ieftine taxi.

apelați NONSTOP
(+420) 728 199 816
info@transport-in-prague.com

Transport din Praga!
Nu există taxe pentru așteptare
Nu există plăți pentru kilometraj
Nici o rată de îmbarcare
Va punem la dispozitie prin transfer fiabil și confortabil de taxi de la aeroport Praga și aeroportul din Praga, cât și pentru alte destinații, în conformitate cu cerințele dumneavoastră specificate.

Tu nu trebuie să se gândească la cât de departe este hotelul, orașul preferat sau cum să obțineți de la Praga aeroportul Vaclav Havel (Ruzyne). Veți plăti numai pentru șofer de taxi vehicul (microbuz).

Nu vă faceți griji dacă găsiți la sosirea pe aeroportul din Praga cu masina lor, în ordine și intacte. In plus nu va pierde timpul în căutarea parkoviště.Nemusíte la prețuri accesibile se gândească la modul în care aglomerat de transport în comun pentru a ajunge la aeroport. În taxiul nostru mai ieftine pentru a evita neplăcerea de călătorie, transferuri și planificarea traseului.

Taxi de transport individuale
Transportul de 1-4 persoane de oriunde, oriunde în capitala Praga.
480 CZK
pentru șofer de taxi auto

taxi de transport de grup (microbuz)
Transportul de 5-8 persoane de oriunde, oriunde în capitala Praga
680 CZK
per automobil (microbuz) șofer de taxi

Cât de mult este cel mai mic taxi (at) Aeroportul din Praga?
Pentru transportul la aeroport Praga și transportul de la aeroportul din Praga, vom percepe doar 480 CZK sau 18 EUR, indiferent dacă autovehiculul se va deplasa una sau patru persoane. prețurile orientative pentru cel mai ieftin taxi de la aeroport la locațiile selectate pot fi găsite pe site-ul nostru. Aceeași sumă se aplică atunci când călătoresc către Praga aeroportul Vaclav Havel (Ruzyne).

Ratele competitive ale bugetului nostru, oferim și servicii atunci când călătoresc în afara orașului Praga. Dacă doriți ca să cunoască suma exactă pentru transportul maritim, vă rugăm e-mail: info@transport-in-prague.com

Taxi la aeroport și de la aeroportul Vaclav Havel din Praga
Își așteaptă ruta spre JFK? Aveți nevoie de transport de la aeroportul din Praga înapoi acasă? Călători confortabil, în condiții de siguranță și la prețuri rezonabile - doar comanda on-line sau apelați 199 816 728 sau ordine mai ieftine taxi din Praga. Transport de la și la aeroportul din Praga, va punem la dispozitie non-stop 24 de ore pe zi.


SERVICIILE NOASTRE

Spre deosebire de taxiuri pentru transferurile noastre doar veți plăti un preț prestabilit. Fără costuri suplimentare atunci când întârzierile de zbor. Și nici o rată de îmbarcare.

Suntem specializati in transferuri de la / la aeroport Praga - Ruzyně, dar, de asemenea, oferă transport cuprinzătoare în Republica Cehă și Europa.

Toate vehiculele noastre (microbuze), gestionate de cehi și englezi șoferi experimentați vorbitori.
Ele te vor ajuta cu bagajele sau cu nimic în puterea lor.

Pentru transport folosi numai vehicule confortabile, cu aer condiționat (microbuze) in stare excelenta.

Grupurile străine de a împărtăși călătoriile lor vor fi. În vehicule (microbuze) transportă numai numărul necesar de pasageri.

Transferurile la / de la Praga - Aeroportul Ruzyně, Transport Praga
Noi vă oferim transferuri sigure și confortabile de la / la aeroport Praga - Ruzyně. Întotdeauna la timp vom fi de așteptare pentru șoferul de taxi în sala de sosiri.

1-4 persoane CZK 480 (CZK 960 Transfer retur)
5-8 persoane 680 CZK (1,360 de transfer retur CZK)
Pe lângă transferurile către sau de la aeroport și ne asigurăm transport la dorințele dumneavoastră în tot orașul capitala Praga.

A se vedea, toate preturile noastre de taxi. Taxi clasic din Praga va costa considerabil mai scumpe.

Transferurile din Republica Cehă
Noi oferim transferuri către toate orașele din Republica Cehă. Dacă sunteți de planificare o excursie, vă puteți bucura de reduceri speciale pentru călătoria de întoarcere.

Prețurilor și locații, a se vedea transferurile de prețuri.

Transferurile în UE
Va punem la dispozitie transferuri oriunde în cadrul Uniunii Europene.

DESPRE COMPANIE
transport de persoane să dedice din anul 2001. Noi știm că cea mai bună reclamă este un client mulțumit.

masinile noastre
șoferii noștri despre mașinile lor de îngrijire în mod regulat, astfel încât să se asigure cel mai bun confort.

Toate vehiculele (microbuze) sunt verificate în mod regulat și păstrat absolut curat.

Masinile sunt dotate cu aer condiționat și sunt într-o stare excelenta.

flota noastra este echipat cu un număr suficient de vehicule (microbuze) pentru a putea, în orice moment pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Unele dintre masinile de taxi ale concurenților noștri sunt doar pregătite pentru a transporta trei persoane.

Se întâmplă să vă că numerotarea mai mult de 3 persoane să plătească o altă mașină.

Toate masinile noastre au un taxi spațiu pentru 4 pasageri cu bagaje standard de. Microbuz folosit pentru a transporta mai mult de 5 persoane (cu excepția cazului în care doriți altfel).

masinile noastre (pentru a transporta 1-4 persoane):
Skoda: Superb, Octavia
Ford Mondeo
WV Passat
și mai mult ...
masinile noastre (pentru a transporta 5-8 persoane):
WV: Transporter, Caravelle
Mercedes Vito, Viano
Renault Vivaro
La solicitarea dvs., vom oferi:
Mercedes E Class, S Class
BMW: 5, 7

Prețurilor și locații, a se vedea transferurile de prețuri.

Nu ati gasit ceea ce cautati?

Simțiți-vă liber să ne contactați la (+420) 728 199 816 sau e-mail info@transport-in-prague.com. Suntem bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră.