car
icons menu icons lang
fb

Accomodation and Duty free

Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
WHATSAPP
VIBER
info@transport-in-prague.com
Free transfers
here!
transport airport prague taxi taxi na letiště
transport airport prague taxi taxi na letiště

Transport in Prague!

No waiting fees

No payment per kilometer

No starting rates

We provide reliable and comfortable taxi transfer from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně) and for other destinations, according your specified requirements.

You don’t have to think how far your hotel or favorite city is, or how to get from the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně). With us you pay only fort the taxi car (minibus) with an experienced driver.

You don’t have to worry about finding your own car in order and undamaged after the Prague Airport arrival. Plus, you won’t waste your time looking for affordable parking lot. You don’t have to think about getting to the airport with overcrowded public transport. With our cheapest taxi you’ll avoid the uncomfortable travel with transfers and route planning.

smcar

Individual transfers Taxi

1 to 4 person transportation from anywhere to any place within the city of Prague.

28 €(680 CZK)

for a car taxi with the driver

smcar

Group transfers taxi

Transportation of 5-8 persons from anywhere to anywhere within the capital city of Prague.

37€ (890 CZK)

for a taxi car (minibus) with a driver

How much is the cheapest taxi from (to) the Prague Airport?

For the transportation from OR to the Prague Airport we charge only 480 CZK (18 EUR respectively) regardless of whether the car will drive one or four persons. Indicative prices for the cheapest prices from the airport to the selected locations can be found on our website. The same price applies when traveling back to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně).

We offer reasonable prices of our cheap transportation also for travels outside the Prague. If you need to know the exact price for the transportation, please email us: info@transport-in-prague.com

Taxi from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)

Awaiting a journey to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)? Do you need a transport from the Prague Airport back home? Travel comfortably, safely and at a reasonable price – just order the cheapest taxi in Prague online or call (+420) 728 199 816. We provide the transportation from and to the Prague Airport nonstop 24-7.

1 - 4 680CZK (28€) / 5 - 8 890CZK (37€)
Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
info@transport-in-prague.com

Duty Free Shops

Belastingvrije winkels bevinden zich in de transitzone van Terminal 1 en Terminal 2. In de transitzone van Terminal 2 winkels zijn gemarkeerd als vrij van rechten. Tax propositie in de winkels, maar nog steeds betalen prozože terminal 2 is alleen voor vluchten bedoeld om binnen het Schengengebied. luchthaven van Praag en ongeveer 80 winkels. In het proefschrift van de luchthaven van winkels kunt u heerlijke luxe kleding, parfum, Tsjechisch glas, reizen te kopen, boeken etc. Winkels op de luchthaven van Praag, Tsjechië die meestal verkopen glas en reis vinden. Winkels op de luchthaven genaamd: Bohemia Crystal Tsjechische Granaat, Blue Praha, Egermann, Erpet Bohemia Crystal. Sommige van deze producten die u kunt kopen voor dezelfde prijs in het centrum, of zelfs lager in winkelcentra in de stad of aan de rand van Praag.

Goederen die aan boord van vliegtuigen kan nemen

Goederen die kunnen worden gekocht bij de Praagse luchthaven winkels vertrek gebied Terminal 1 of Terminal 2, droogtes en drank, parfum en andere vloeistoffen u aan boord van een vliegtuig kan nemen. Bij het overbrengen naar een andere vlucht, de dealer voegt producten om de veiligheid zak en een ontvangstbewijs.

veiligheid

Regels voor de veiligheid op het vliegveld in Praag, of op andere Europese luchthavens niet over de verkoop van dranken, gels, parfums en andere vloeistoffen met uitzondering van verklaringen vluchten naar de Verenigde Staten te beperken.

terminal 1

Als je goederen te kopen op de luchthaven van Praag in Terminal 1, zullen de goederen worden geladen in de beveiliging zak en een ontvangstbewijs van de luchthaven van Praag. De aankoop van goederen is niet beperkt. Na het verlaten van de winkel in Terminal 1 zak moet intact en verzegeld tot de aankomst op uw bestemming blijven.

terminal 2

Op de luchthaven in Praag bij Terminal 2 ligt winkels buiten beveiliging van de luchthaven controleposten, zonder de noodzaak om de goederen in zakken te zetten voor de veiligheid. Pas wanneer de transit vlucht. Als u dezelfde dag overtreden op een andere luchthaven voor de volgende vlucht (transit) moeten worden verpakt om de veiligheid zakken te kopen. Indien goederen niet in de terminal security koffers zijn gepakt zal zijn voor overdracht naar andere luchthavens bij een veiligheidscontrole in beslag genomen.

Vluchten naar VS

Vluchten naar de VS zijn een uitzondering. Op vluchten naar de VS Momenteel gelden extra veiligheidsmaatregelen. Lijnen niet herkent de Amerikaanse veiligheidsmaatregelen die gelden voor Europese letštích. Voor vluchten naar de VS is het vervoer van vloeistoffen met een strikt beperkt. Als je vliegt naar de VS, heb je slechts één duidelijke zak met daarin een liter en het alleen individuele verpakkingen van 100 ml. Voor vluchten naar de VS Veiligheidsmaatregelen Ze zijn veel strenger dan in de jaren na Europa.

Hotels in de buurt van de luchthaven van Praag

Courtyard Prague Airport Praag Marryott

Dit hotel in Praag Marryott is gebouwd in 2007 op de luchthaven van Praag in de voorkant van Terminal 1. Het hotel is zeer goed gelegen tegenover Terminal 1 en is verbonden door een loopbrug Dat leidt tot de terminal 2. Het hotel op de luchthaven van Praag voornamelijk gebruikt door transitpassagiers . Marriott Hotel is een aangename moderne architectuur. Personeel van het hotel bij de receptie, die 'spreekt meerdere talen u te voorzien van hotel diensten 24 uur per dag. Openbare ruimtes en kamers beschikken over draadloos internet. Op de luchthaven in Praag Marriott hotel ligt naast parkeerplaats, die voor een vergoeding. Moderne conferentiefaciliteiten zijn toegesneden op internationale bijeenkomsten, trainingen en workshops voor alle gasten die komen uit alle hoeken van de wereld. Het hotel Marryott op de luchthaven van Praag transitpassagiers beschikbaar hebben 132 kamers met douche, 98 tweepersoonskamers met bad en 5 suites met een aparte woonkamer. De kamers zijn uitgerust met internet, airconditioning, kluisje, televisie met internationale kanalen, een koelkast, een strijkijzer en een waterkoker. Het hotel beschikt over een business center en een fitnesscentrum. Prijzen zijn niet de goedkoopste. De prijs voor een tweepersoonskamer is 1350, - CZK. Kamers kunnen online worden geboekt. Als u van het hotel naar het centrum van de stad te krijgen, kunt u de hotel taxi, minibus hotel of minibus van het hotel bestellen. Het verwijderen van het hotel naar het centrum en dan naar Praag en het hotel kan worden geboekt bij de receptie of online. Prijzen, verwijzend naar: zijn niet de goedkoopste. Als u wilt bestellen goedkoop, of zelfs goedkoopste taxi in Praag, te bestellen op het internet: www.transport-in-prague.com U kunt online of per telefoon te bestellen.

Hotel Ramada Airport

Dit hotel bij de luchthaven ligt naast Terminal 3. gedistantieerd van Terminal 1 en Terminal 2 op ongeveer twee kilometer. Ramada Airport Hotel is geschikt voor trazitní passagiers. Het hotel boeking service is beschikbaar bij Terminal 1 non-stop, zodat u direct contact opnemen met het hotel vanaf de luchthaven en het hotel of hotel taxi minibus voor u om te komen in de voorkant van de terminal. Ramada Airport Hotel is ideaal voor zakenreizigers en kort verblijf. Hotel biedt gasten een rustige business center, luxe kamers, hoogwaardige Tsjechische en internationale gerechten in een zeer rustige omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Er zijn ook online informatie over afwijkingen en online informatie over de vlucht aankomst op de luchthaven van Praag van alle terminals. Internet is beschikbaar in alle kamers inbegrepen. Het hotel beschikt over een businesscentrum USAGE
Prijzen: hotelkamer ... 99 €
Prijzen taxi naar het centrum van de stad of van het stadscentrum naar het hotel ... 30 €
Prijzen minivan en minibus naar het centrum van de stad of van het centrum van de stad .. . € 40

De receptie: tel. 420 220 111 250

Holiday Inn Prague Airport

Holiday Inn Prague Airport ligt op de luchthaven van Praag ongeveer een kilometer van Terminal 1 en Terminal 2. Hotel Holiday Inn Prague Airport heette vroeger Hotel Tranzit. Holiday Inn Prague Airport Praag en vooral gebruikt door transitpassagiers. Hotel boeking service kunt u rechtstreeks contact opnemen met de terminal van de luchthaven 2. Volgens de regels gaan niet in Prague Airport Holiday Inn Prague Airport Security Reasons, de ramen open. Gasten kunnen op de luchthaven van Praag te gebruiken gratis 24 uur een functionerende transport. Holiday Inn Prague Airport Accepteert credit cards en internet in het hotel en in het hotel kamers gratis. Hotel Holiday In de luchthaven van Praag is volledig voorzien van airconditioning en rolstoeltoegankelijk voor gehandicapte passagiers. De luchthaven transit hotel beschikt over 70 kamers en vijf Luxury Suites. Het hotel heeft een bar en een restaurant met internationale gerechten en Tsjechische gerechten. U kunt een heleboel internationale gerechten proeven. Airport Hotel is een ideale keuze voor zakenreizigers en vakantiegangers. Hoewel de meeste klanten zijn zakelijke en doorvoer Reizigers steeds zoeken Bij een bezoek aan Praag luxe hotel in de luchthaven van Praag tegen een redelijke prijs.
Prijzen: 24 uur € 125 per nacht kamer voor twee personen
Contact: telefoon 420 222 111 222 K 22 Luchthavens in Praag
 

Pension luchthaven van Praag

Goedkoop pension ligt vlak bij de luchthaven, niet ver van Terminal 3. Het biedt accommodatie voor transitpassagiers. Sanitaire voorzieningen woning is gelegen op elke verdieping. Andere diensten voor een extra vergoeding.
Capaciteit goedkoop pensioen aan het vliegveld: 294 personen
Contact tel: 420 220 812 850

Gelieve steeds de hoogte in hun hotel op een gratis shuttle service hotel.