car
icons menu icons lang
fb

Information about Vaclav Havel Airport Prague

Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
WHATSAPP
VIBER
info@transport-in-prague.com
Free transfers
here!
transport airport prague taxi taxi na letiště
transport airport prague taxi taxi na letiště

Transport in Prague!

No waiting fees

No payment per kilometer

No starting rates

We provide reliable and comfortable taxi transfer from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně) and for other destinations, according your specified requirements.

You don’t have to think how far your hotel or favorite city is, or how to get from the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně). With us you pay only fort the taxi car (minibus) with an experienced driver.

You don’t have to worry about finding your own car in order and undamaged after the Prague Airport arrival. Plus, you won’t waste your time looking for affordable parking lot. You don’t have to think about getting to the airport with overcrowded public transport. With our cheapest taxi you’ll avoid the uncomfortable travel with transfers and route planning.

smcar

Individual transfers Taxi

1 to 4 person transportation from anywhere to any place within the city of Prague.

28 €(680 CZK)

for a car taxi with the driver

smcar

Group transfers taxi

Transportation of 5-8 persons from anywhere to anywhere within the capital city of Prague.

37€ (890 CZK)

for a taxi car (minibus) with a driver

How much is the cheapest taxi from (to) the Prague Airport?

For the transportation from OR to the Prague Airport we charge only 480 CZK (18 EUR respectively) regardless of whether the car will drive one or four persons. Indicative prices for the cheapest prices from the airport to the selected locations can be found on our website. The same price applies when traveling back to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně).

We offer reasonable prices of our cheap transportation also for travels outside the Prague. If you need to know the exact price for the transportation, please email us: info@transport-in-prague.com

Taxi from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)

Awaiting a journey to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)? Do you need a transport from the Prague Airport back home? Travel comfortably, safely and at a reasonable price – just order the cheapest taxi in Prague online or call (+420) 728 199 816. We provide the transportation from and to the Prague Airport nonstop 24-7.

1 - 4 680CZK (28€) / 5 - 8 890CZK (37€)
Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
info@transport-in-prague.com

Als u de status van uw vlucht aankomen of vertrekken op de luchthaven van Praag check, check de website van de luchthaven van Praag. Op de website van de Praagse luchthaven Vaclav Havel (Ruzyne) Geeft informatie over de aankomst- en vertrekhal. Te worden geïnformeerd over de status van een vlucht, kun je SMS te registreren. Als er wijzigingen in uw vlucht, wordt u geïnformeerd over alles.

Het kan zijn dat informatie over de vluchten op de luchthaven van Praag, deze zijn gemarkeerd Vluchten geannuleerd vanaf mei Vervolgens is OK om de status te veranderen en informatie over vertragingen van vluchten, late aankomst of de vlucht omleiden. Om veilig te zijn, kijk vluchtinformatie op de website van de desbetreffende luchthaven, waar het vliegtuig vertrekt.

De luchthaven van Praag Terminals

terminal 1

Vluchten Inclusief intercontinentale vluchten naar Groot-Brittannië. Vluchten naar Ierland. Vluchten naar Amerika. Vluchten naar Afrika. Vluchten naar het Midden-Oosten en vluchten naar Azië.

terminal 2

Ze alle vluchten binnen de Schengen-overeenkomst en andere Europese bestemmingen.

terminal 3

Aankomt bij Terminal 3, particulier of chartervluchten. Eerder deze terminal Called Zuid 2

terminal 4

Gebruikt voor VIP vluchten. Aangekomen hier staatsbezoeken en VIP-klanten. VIP VIP vertrekken en aankomsten.

Op de luchthaven zijn er 4 terminals. Terminal 1, Terminal 2, Terminal 3 en Terminal 4 op de luchthaven terminals 1 en 2 komt aan de internationale en binnenlandse vluchten. Dit zijn de vertrekken en aankomsten. Bij Terminal 3 en Terminal 4 zal plaatsvinden aankomsten nemen privé zakenvluchten, Aankomst en vertrek. In alle terminals van het vliegveld zijn de aankomst- en vertrekhal. Vervoer tussen de terminals is mogelijk met de bus, taxi, minibus, microbus of Mivan. Vervoer per taxi of minibus is goedkoop. Alle vluchten (Aankomst en vertrek) van het Schengengebied (Italië, Griekenland, Spanje, Duitsland, Polen ....) die aankomen op Terminal 2. Aanvullende Vluchten buiten schenghenský gebied (USA, UK) op de luchthaven van Praag bij Terminal eerste nieuwer terminal terminal 2, maar nu rectificeren en terminal 1 op de luchthaven van Praag. Bij Terminal 2 het vliegen naar de EU en vluchten uit EU-landen. Bouw en reconstructie van Terminal 2 Terminal 1 verliet de luchthaven van Praag belangrijke stap in de modernisering van de faciliteiten en biedt een naadloze dienstverlening aan de Praag-Ruzyne. kan zo vervoer bieden en verhoging van de capaciteit van Prague Airport, dat is een van de belangrijkste hubs. Investeringen in verband met de terminals 1 en 2 moeten helpen om meer bezoekers naar Praag.

paspoortcontrole

Bij de paspoortcontrole op de luchthaven van Praag
Je hebt 3 tekens

Eerste niet-EU
seconde De EU-ONLY
derde De EU alleen voor de medewerkers van ambassades en vliegtuigbemanningen

Om het land binnen, de meeste burgers geen visum nodig hebben. U kunt een vel van Landen te bekijken. In vergelijking met andere EU-luchthavens paspoortcontrole is traag en als je vliegt Tijdens de piekuren. De terminal 12 paspoortcontroles, maar zelden zijn allemaal open staan ​​voor de paspoortcontrole. We kunnen zeggen dat de veiligheidscontrole op de luchthaven van Praag is grondig. Bij uw aankomst in de tweede terminal, die binnen het Schengengebied (Dit zijn vluchten van / naar Terminal 2), zijn niet onderworpen aan de paspoortcontrole. Tal van EU-landen is een onderdeel schegenského ruimte buiten het Verenigd Koninkrijk.

Prague Airport E-GATE

De luchthaven van Praag heeft voorbereid voor de passagiers automatische paspoortcontrole. Self-service geautomatiseerde paspoortcontrole E-gate (Easy Go) Maakt self-service check-in voor de burgers van de Europese Unie, de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Passagiers die met behulp van E-gate duurt meer dan 20 seconden. Dus het versnellen van de luchthaven paspoortcontrole. De automatische paspoortcontrole E-gate is voor degenen die aankomen op de Terminal 1. Those Who aankomt bij Terminal 2, passeren paspoortcontrole (vluchten binnen het Schengen-gebied).

EU-regels voor de veiligheid.

De geldigheid van de nieuwe veiligheidsregels die betrekking hebben op de inhoud en de bagage op EU-luchthavens. Als je vliegt op vakantie of zakenreis, observeren elementaire veiligheidsregels. Onder voorbehoud van de stelling van regels, zal de luchthaven check-in snel plaatsvinden. Voor de veiligheid op de luchthaven is verboden aan boord verboden items te nemen. Als je vliegt je naar de VS, er rekening mee dat de VS heeft een nieuwe bezpečbostní controle. Tijdens de vlucht naar de VS is verboden om vloeistoffen te dragen. Volledige informatie is beschikbaar op de luchthaven in Praag, of cheques personele beveiliging op de luchthaven van Praag.

EU-veiligheidsnormen

Degenen die vertrekken vanuit EU-landen, of overtreden in de EU-landen moeten Eerbiedig het reglement van de luchthaven op de hoeveelheid vervoerde vloeistoffen.

Het blad van vloeistoffen die kunnen worden uitgevoerd in de handbagage:

Water, crèmes, oliën, sprays, parfums, tandpasta, shampoo en douchegels

De bovengenoemde dingen kunnen alleen afzonderlijk worden getransporteerd.

Vloeistoffen die kunnen worden meegenomen in de handbagage en zonder beperking:

Infant eten en drinken, farmaceutica (wij raden om een ​​certificaat van een arts over de noodzaak van transport hebben)

Verboden items:

Wapens en andere items met vergelijkbare effecten