car
icons menu icons lang
fb

Other information and services

Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
WHATSAPP
VIBER
info@transport-in-prague.com
Free transfers
here!
transport airport prague taxi taxi na letiště
transport airport prague taxi taxi na letiště

Transport in Prague!

No waiting fees

No payment per kilometer

No starting rates

We provide reliable and comfortable taxi transfer from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně) and for other destinations, according your specified requirements.

You don’t have to think how far your hotel or favorite city is, or how to get from the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně). With us you pay only fort the taxi car (minibus) with an experienced driver.

You don’t have to worry about finding your own car in order and undamaged after the Prague Airport arrival. Plus, you won’t waste your time looking for affordable parking lot. You don’t have to think about getting to the airport with overcrowded public transport. With our cheapest taxi you’ll avoid the uncomfortable travel with transfers and route planning.

smcar

Individual transfers Taxi

1 to 4 person transportation from anywhere to any place within the city of Prague.

28 €(680 CZK)

for a car taxi with the driver

smcar

Group transfers taxi

Transportation of 5-8 persons from anywhere to anywhere within the capital city of Prague.

37€ (890 CZK)

for a taxi car (minibus) with a driver

How much is the cheapest taxi from (to) the Prague Airport?

For the transportation from OR to the Prague Airport we charge only 480 CZK (18 EUR respectively) regardless of whether the car will drive one or four persons. Indicative prices for the cheapest prices from the airport to the selected locations can be found on our website. The same price applies when traveling back to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně).

We offer reasonable prices of our cheap transportation also for travels outside the Prague. If you need to know the exact price for the transportation, please email us: info@transport-in-prague.com

Taxi from and to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)

Awaiting a journey to the Prague Airport (Václav Havel Airport Prague – Ruzyně)? Do you need a transport from the Prague Airport back home? Travel comfortably, safely and at a reasonable price – just order the cheapest taxi in Prague online or call (+420) 728 199 816. We provide the transportation from and to the Prague Airport nonstop 24-7.

1 - 4 680CZK (28€) / 5 - 8 890CZK (37€)
Call NONSTOP
(+420) 728 199 816
info@transport-in-prague.com

passagiersrechten

instapweigering

U heeft recht op vergoeding van 120-600 euro (afhankelijk van de vluchtafstand en de duur van de vertraging in re-routing).

Luchtvaartmaatschappij kan een teruggave aanvragen voor uw ticket, maar alleen als de vlucht is vertraagd meer dan 5 uur, en als u uw vlucht annuleren.

annuleringen van vluchten

U heeft recht op financiële compensatie tenzij je hiervan binnen veertien dagen voor vertrek, en If You Were alternatieve wagen langs dezelfde route aangeboden tegen een Samankaltaisia ​​tijd en werd de vlucht geannuleerd als gevolg van buitengewone omstandigheden.

luchtvaartmaatschappijen bijstand

Bij instapweigering als uw vlucht is vertraagd of geannuleerd, hebt u recht op voedsel en onderdak. Bij instapweigering of uw vlucht wordt geannuleerd de luchtvaartmaatschappij kan bieden de mogelijkheid van voortzetting van uw reis of terugbetaling van uw ticket.

PRM

Personen die een handicap en beperkte mobiliteit kunnen contact opnemen met de hulpverlening op de luchthaven van Praag, evenals bij alle EU-luchthavens.

Identiteit van de luchtvaartmaatschappij

Vooraf te informeren over welke luchtvaartmaatschappij die uw vlucht uitvoert. Luchtvaartmaatschappijen die gevaarlijk zijn en hebben een beperkte operatie in de Europese Unie is te vinden op het internet.

verantwoordelijkheid

Aangezien luchtvaartmaatschappijen compensatie voor de vertragingen van vluchten voor beschadigde of verloren bagage voor letsel of overlijden bij ongevallen kunnen eisen. De luchtvaartmaatschappij is niet aansprakelijk als het nemen van droogte maatregelen om schade te voorkomen.

trips

Reisbureau en touroperator moet de Precieze informatie over de gereserveerde tour te geven, zich deze verdragsverplichtingen en de bescherming van de passagiers in geval van faillissement van de reisorganisator.

De geschiedenis van de luchthaven van Praag

De Tsjechische Republiek was een van de eerste Europese pioniers van de burgerluchtvaart. Na verloop van tijd werden we součáctí moderne wijze van vervoer. Prague Ruzyne Airport, nu Vaclav Havel, werd in 1937 in gebruik genomen, terwijl de geschiedenis van de luchtvaart in Tsjecho-Slowakije, die begon in 1919 op de luchthaven van Praag Kbely. Door de kleine capaciteit van de luchthaven in Praag Kbely, besloot de regering om de luchthaven in Praag Ruzyne bouwen. Prague Ruzyně Airport heeft prijzen een aantal die werden toegekend in 1937 in Parijs, voor de technische conceptie van de centrale luchthaven ontvangen. airport Awards Praag is verleend Hoofdzakelijk voor het oplossen van de Aankomsthal vandaag onder de naam Terminal 1. Andere prijzen Prague Ruzyne Airport werden uitgereikt aan de verdere modernisering van de luchthaven van Praag. Als gevolg van de stelling van factoren, de toegenomen belangstelling van de vervoerders op de luchthaven van Praag, Ruzyne in Praag. Luchthaven van Praag ligt in het hart van Europa in de buurt van het centrum van de stad. Uitgestrekte gebieden rond Ruzyně geven een goede gelegenheid voor de potentiële groei van de luchthaven van Praag. De luchthaven Ruzyne fungeert als een centrale hub voor eropskou luchthaven netwerk. Politieke veranderingen hebben een impact op het vliegveld van Praag. Ze waren het opzetten van nieuwe luchtvaartmaatschappijen en vice versa, sommige luchtvaartmaatschappijen hun activiteiten te staken. Gedurende de periode van het beheer van de luchthaven bevorderd de bedrijven. Het duurde tientallen jaren voordat er een modernisering van de luchthaven van Praag Ruzyne was. Nu is de luchthaven regelmatig ondergaan modernisering en is uitgegroeid tot een van de grootste luchthavens van Europa.

start- en landingsbanen

De luchthaven heeft twee landingsbanen. De brug Gebruikt luchthaven landingsbaan is nummer 24 van de landingsbaan van de luchthaven wordt vaak gebruikt Vanwege de heersende wind waait. Track 31 is een grote operatie is also vaak gebruikt. Gebruikte Track 06 is slechts zelden, terwijl de baan 13 zeer zelden wordt gebruikt.

Verdere ontwikkeling van de Airports

capaciteit van de luchthaven was gevuld, en was gepland om ontwikkeling van de luchthaven van Praag te bevorderen. De luchthaven van Praag is opgesteld sravbu extra landingsbanen. Baan van de luchthaven is gepland parallel naar baan 24/06 zijn. De kosten voor de bouw van een andere baan in Praag worden geschat op negen miljard mensen. De track wordt verwijderd van de belangrijkste startbaan een lange drie en een halve kilometer voor ongeveer anderhalve kilometer. Baan van de luchthaven 24 zal vallen in een categorie die Hiermee start en landing onder ongunstige omstandigheden. De luchthaven van Praag Bevestigd dat het verhogen van de capaciteit van het Prague Ruzyne Airport (ongeveer verdubbeld) het banenstelsel aan geluidsniveaus in sommige delen van Praag te verminderen. Luchthavens Bereikt de reorganisatie van het luchtruim in de buurt van de luchthaven van Praag. Verplaatst transportcorridors na de start- en landingsbanen in gebruik. De luchthaven bouwproject veroorzaakt vele protesten dorpen gelegen in de nabijheid van de luchthaven van Praag.

Prague Airport Holding

De luchthaven van Praag is een dochteronderneming van de Tsjechische Aeroholding Inc. Het bedrijf heeft betrekking op het transport en de scheepvaart bedrijven die actief zijn in het luchtvervoer, die eigendom zijn van de staat. Alle informatie op www.cah.cz
Prague Airport Inc. pruvozuje grootste naar de internationale luchthaven van Praag en de Tsjechische Republiek. In 2011, won de award voor de snelst groeiende luchthaven in de wereld. Voor het jaar zal de internationale luchthaven van Praag's verwerkt 11-12000000 passagiers. luchthaven van Praag heeft 46 luchtvaartmaatschappijen verbinden Praag Direct met honderddertig bestemmingen wereldwijd. Ook hier Vervoer opereert vijf ladingschepen en veel bedrijven worden geëxploiteerd door charter verkeer en vervoer. Luchthaven van Praag biedt werk aan ongeveer tweeduizend werknemers en bedrijven met de luchthaven Vaclav Havel is lid geworden van ongeveer vijftienduizend mensen. Verkeer op de luchthaven Vaclav Havel in Praag is erg druk.
De naamloze vennootschap luchthaven van Praag werd in 2008 opgericht na de privatisering van het staatsbedrijf Airport management SP 2011 is gerijpt Praha Inc. Het werd opgenomen in de holdingstructuur, en als haar enige aandeelhouder is de Tsjechische Aeroholding Inc. Prague Airport Inc. werkt samen met het ministerie van Financiën, Verkeer Tsjechië en de Civil Aviation Authority, air traffic management Tsjechië luchtvaartmaatschappijen met het openbaar bestuur in de luchtvaartsector, gebruikers van de luchthaven en de hoofdstad Praag.